L'autor

Adrià Triquell i Salomé (Lleida, 1947 - Premià de Mar, 2010), pèrit industrial i brillant informàtic, va ser una persona metòdica i perfeccionista, amb bones dots d’organització i amb gust per la feina ben feta.

 

Guanyador de nombrosos concursos fotogràfics i de reconeixements en el seu entorn professional, les seves veritables passions van ser els viatges amb la família i la pràctica de l´esport en la natura.

 

Aquesta afició als esports el va portar a practicar primer el ciclisme de carretera i després el de muntanya, que els últims anys va compaginar amb un dels esports més integrals que hi ha: les curses d’orientació, del qual va arribar a ser campió d’Espanya de la categoria de veterans.

 

Quan les seves obligacions professionals li ho van permetre, el seu tarannà inquiet i de constant aprenentatge el va dur a un apassionant projecte que combinava a la perfecció esport, natura, tecnologia, treball de recerca i fotografia, i que va donar com a resultat final el llibre-Guia del Parc de la Serralada Litoral, una eina tècnica i rigorosa però alhora molt amena.

​© 2013 Llibre-Guia de la Serralada Litoral - HISTÒRIA I ITINERARIS  -  QUI SOM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now