Notícies

Itinerari 9 a Céllecs

Cellecs, 27 de Novembre de 2016

Un any més membres del COC (Club Orientació Catalunya) i amics, es troben per en aquesta ocasió fer el itinerari 9. El dia s'aixecà una mica rúfol i incert, però a la poca estona de caminar el sol va fer acte de presència.

​El recorregut es va fer sense incidents, amb breu parada al Mirador de Céllecs, més endavant troballa per part de la canalla d'un tresor a les Roques de Céllecs, i parada a mitja etapa per esmorzar a la Roca Foradada de Can Nadal (on recentment s'hi ha condicionat un petit corriol que facilita molt la seva localització)

 

Per la tornada es decideix sacrificar la visita al Molí de Can Tarascó per tal de caminar pel corriol que transcorre paral·lel a la pista que va a parar a St. Bertomeu. D'aquesta manera la caminada es fa més amena tot fugint d'aquest tram de pista.

 

Ja es parla de fer l'any vinent l'Itinerari 7 a l'entorn de Teià, una sortida de característiques molt diferents i molt interessant.

Itinerari 2 a St. Mateu

Premià de Dalt, 29 de Novembre de 2015

Ja fa un parell d'anys que entre els membres del COC (Club Orientació Catalunya) va nèixer la idea d'organitzar periòdicament les caminades del llibre com a manera de recordar al seu autor.

 

Sembla que la idea ha anat calant, perquè aquest ha estat el tercer any consecutiu que més d'una cinquantena de persones s' hi han apuntat, principalment membres del COC i amics.   

 

Enguany li ha tocat a la sortida número 2, que potser no és de les que té més elements d'interès, però només pel fet de passar per un lloc tan emblemàtic com St. Mateu, ja val la pena.

 

Ha estat un dia magnífic, on tot i ser un dels itineraris amb cert desnivell, la canalla present ens ha demostrat que pugen amb molta força.

Juny 2014

El bloc de cicilsme i trail bicimongat, fa una excel.lent crítica del llibre, que acava amb:

 

"El autor transmite esto con sus averiguaciones, con sus preguntas a la gente de los pueblos, a los de las ADF... un interés desmesurado por querer entender esta montaña que nos ha tocado vivir tan de cerca.

 

En definitiva, probablemente los 18€ mejor gastados de mi vida. Tiene mi seal of approval :-P"

El Maresme en BTT

Febrer 2014

En aquest bloc un aficionat a la bicicleta de muntanya ens demostra com els Menhirs i l' esport son perfectament compatibles tot seguint les indicacions del llibre. Realment el Parc de la Serralada Litoral és un lloc fantàstic per la bicicleta, els corriols... i els menhirs!

Novembre 2013

La majoria d'interaris del llibre son perfectes per fer amb família, nens i amics.

 

Varem pensar en organitzar una petita caminada amb els amics d'aquest magnífics esport que és l'Orientació de muntanya, per l'interari 5 que és un dels que hi tenim més carinyo.

 

Creiem que petits i grans ens ho vàrem passar d'allò més bé caminant, xerrrant i como no, llegint el que diu el llibre sobre el Dolmen de Can Gol, Roca Foradada de Can Gol I i II, Pedra de les Creus, Bassa dels Senglars St.Bertomeu, Plat de Molí, Pedra de l'Elefant, Bassa de ca l'Argent, Dolmen de Céllecs i Pedra de les Orenetes

Maig 2013

​​El programa El Medi Ambient de TV3 fa un ampli i meticulós reportatge del llibre. Podeu recuperar-lo aquí (el reportatge del llibre comença al minut 2:24)

  

Març 2013

Emocionat post d' aquest bloc basat en el llibre i que acaba dient "ens informa el llibre que el seu autor, Adrià Triquell Salomé, va morir l'any 2010, pocs dies després d'acabar la guia i dos anys abans que aquesta sortís publicada. Si des d'allà on sigui pot llegir aquestes línies, volem fer-li saber que ens ha encantat el seu llibre i ens ha meravellat la meticulositat amb què el va fer. Gràcies per les moltes hores dedicades a aquesta guia de la qual esperem poder treure molt suc"
  

Revista Vèrtex 242

Juny 2012

En el número maig-juny 2012 de la revista Vèrtex, Joan Escalé fa la ressenya següent del llibre dins de la secció de «Novetats Editorials», i en el peu de pàgina hi ha el rànquing on apareix com a sisè llibre més venut en els dos mesos anteriors.

Juny 2012

Al número de juny del 2012 de la revista Muntanya (p.69), apareix una ressenya del llibre

Maig 2012

El bloc d'en Toni Seuma, especialitzat en l'entorn natural i cultural dels Parcs de la Serralada Litoral i Marina, es fa ressó de la presentació del llibre i aprofita per fer una llista de tres llibres imprescindibles per portar a la motxilla. Afirma que aquests tres llibres ens ajudaran a entendre i sobretot a estimar molt més aquestes contrades.

Maig 2012

El Museu Arxiu de Vilassar de Dalt va quedar petit el 4 de maig del 2012 durant la presentació oficial del llibre.

 

Toni Marí, responsable del centre de documentació del parc, va explicar el contingut i altres anècdotes del llibre. Familiars de l'autor van complementar i contextualitzar l'exposició.

 

Es poden veure les fotos de l'acte aquí.

 

També podeu trobar una crònica de l'acte a la Brolla del Toni.

Abril 2012

La revista Natura i Aventura, en el seu número d'abril 2012 (p. 38), presenta una ressenya del llibre. Podeu veure aquí aquest exemplar

Please reload

​© 2013 Llibre-Guia de la Serralada Litoral - HISTÒRIA I ITINERARIS  -  QUI SOM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now